Το τάγμα των φτερωτών (Η κοσμογονία)

 

Το τάγμα των φτερωτών: Η κοσμογονία

 

Μετά τον εμφύλιο των θεών στην Ταρίθ, η Γη γίνεται το μεταίχμιο των τεσσάρων συμπάντων και παραμένει το επίκεντρο της ισορροπίας. Ο πολεμιστής -με την αμέριστη βοήθεια των δύο επιμελητών Φτερωτών-μεγάλωσε πέρα από κάθε λογής απειλή.

Τώρα πλέον ζει στο Παρίσι κι ενώ οι Μαύροι Λύκοι τον ανακάλυψαν, πρέπει με κάθε κόστος να θυμίσει στους υπόλοιπους την κατάσταση που επικρατούσε πριν την γέννησή του.

Η ζωή του όπως διαδραματίζεται -πριν την έλευση του στη Γη ως άνθρωπος- μας απελευθερώνει από τα περισσότερα αναπάντητα ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί, όσον αφορά στις δυνάμεις του, τα περίεργα μάτια και τον χαρακτήρα του, που ενδόμυχα υποδεικνύει έναν υπεράφθονο προστατευτισμό για τους ανθρώπους που αγαπά. Ωστόσο το κλειδί όλων παραμένει η Ταρίθ.

Για τον λόγο αυτό, ο Αλέξανδρος, έχοντας ανακτήσει πλήρως τις δυνάμεις του, εξιστορεί σε όλους τους παρευρισκόμενους το παρελθόν του, ώστε μέσα από αυτό να αντλήσει περισσότερους συμμάχους για τη μεγάλη μάχη που πιθανότατα να λάβει χώρα στη Γη. Δεν γνωρίζει καν αν ο ερχομός κάποιων μελών του «τάγματος»και κάποιων θεών θα είναι αρκετός.

ISBN: 9786188263826 

Online Παραγγελία

Σημείωμα του εκδότη

 

4.7894736842105 1 1 1 1 1 Rating 4.79 (19 Votes)

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση